top of page

Día Cultural 27 de març

Elena Ferrando i Adrián Jiménez. Aquest 27 de març, cada departament de l’institut va organitzar diversos tallers relacionats amb la seua assignatura i amb el medi ambient, com veure pel·lícules en anglès o construir un hort sostenible. Aquestos tallers van servir per a fer alguna cosa especial l’últim día de classe abans de les vacances de Pasqua a més d’aprendre coses sobre sostenibilitat i col·laborar amb el medi ambient.


El día va ser un èxit, pràcticament totes les llistes estaven plenes i cap taller es va quedar buit. A més, hi havia molta varietat de tallers, per tant, cada alumne tenía l’oportunitat de trobar al menys un taller del seu interès. Fins i tot, quan van posar les llistes als corredors, havien grups d’alumnes organitzant-se per a poder anar al màxim nombre de tallers possible.


Nosaltres vam tindre l’oportunitat d’anar al taller de l’hort sostenible. Va consistir a trasplantar plantes xicotetes dins de botelles de plàstic amb forats. Les botelles estaven unides per cordes i després el conjunt de botelles es va penjar al sostre de la planta baixa de l’institut. Primer feiem una base de pedres xicotetes dins de cada botella, després la cobríem amb terra, posàvem les plantes i per últim tapàvem els seus arrels amb més terra. Va ser molt entretingut i les botelles quedaven molt ben penjades. Desgraciadament s’han trencat i ara hi ha menys plantes penjades. 


En general la idea ha estat molt bé i al final va eixir millor del que s’esperava. Això sí, els alumnes demanem que si es torna a repetir l’any que ve, les llistes es posen als corredors abans que el día anterior a última hora i la informació del día es diga més prompte. Ja que molts vam tindre confusions en coses com les hores d’arribada i eixida entre altres exemples.  

Commenti


bottom of page