top of page

MORAT: des de l' inici



Adrián Jiménez.Morat és una banda colombiana de pop i rock creada per quatre integrants: Martín Vargas, Juan Pablo Isaza, Juan Pablo Villamil, Simón Vargas i Alejandro Posada.


Es va fer famosa després del llançament en 2016 de la cançó anomenada «El meu nou vici» del disc anomenat «Sobre l'amor i els seus efectes secundaris», el qual va ser el seu primer disc dels quatre que té en total.


L'últim disc «Si ahir fora hui» llançat en 2022 que reivindica que si ahir fora hui hi hauria més bandes , es tocarien més instruments, es gravaria més en analògic, el gènere pop es vincularia al més popular i les guitarres sonarien més en les emissores de la ràdio. A més mira al futur amb nostàlgia, de l'autentique , de la música en el seu estat més pur.


Enguany, 2023, ha tret quatre cançons noves , entre elles una col·laboració amb James TW , que és la primera cançó de Morat en anglès i és anomenada «Someone i used to know».


La meua opinió sobre l'últim disc de la banda es que m'agrada molt perquè no sols parla del desamor, si no dels mals temps i d'eixir d'ells.

Apart té una caçó per a qualsevol situació que pot afectar a les persones.


Aquesta banda m'ha ajudat en moments complicats i m'ha alegrat encara més en moments increïbles de la meua vida. A part de sol Morat , la música és molt important per a la salut mental.


Pot ser que a algunes persones no els agrade la música, cadascun té els seus gustos i són més que respectables.

Però anime a eixa gent, ha que comence ha escoltar el que crega que puga gustar-li. La música uneix encara més a les persones, i és molt especial eixa connexió.


Comments


bottom of page