top of page

"Hem de ser lliures i no valentes": 25N




Elena Ferrando.El dia 24 de novembre, al nostre institut, alguns membres de l’alumnat i el professorat es van reunir en el hall per a fer un minut de silenci en honor a totes les víctimes de la violència de gènere. També van llegir el manifest d’aquest any, en el que bàsicament s’indica (inserte información relevante aquí).

 

A més, durant les hores de classe, alguns membres de l’alumnat del punt violeta van fer algunes xicotetes escenes d’exemples de violència de gènere. Teresa Terrer, profesora del departament de castellá, qui va organitzar aquestes escenes, demanava al professor o professora corresponent que eixira de classe i aleshores dos o tres estudiants entraven i feien l’escena. Per exemple hi havia una d’un xic que no parava d’acosar a la xica que li agradava i entraven discutint, una altra d’una xica asustada perque la seua exparella li perseguía per l’institut i molts exemples més.


Al nostre institut no sols li donem importància a la violència de gènere el día oficial. Durant tota la semana anterior es van penjar molts cartells a les parets dels corredors de l’institut fent referència a casos reals de dones que han sigut assassinades per violència de gènere.


Som la primera generació educada per a evitar la violència de gènere. Hem de intentar evitar aquestos casos a l’institut, hem de ser lliures i no valents! 

Comments


bottom of page