top of page

Esports al barri: l'activitat anual per a fomentar l'esport

 Martin Mayer.La II jornada d'esports del Joanot es va plantejar molt més ambiciosa que l'any passat, amb una àmplia varietat d'activitats per triar. És precisament aquesta varietat un dels principals atractius de l'esdeveniment. A més d'esports com el futbol o el patinatge, el departament d'Educació Física va aconseguir la participació de clubs de voleibol, judo i fins fins i tot esgrima.



L'exregidor d’esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo, que va acudir a la jornada, va ratificar esta idea. “No deixes de fer esport. Prova'n un altre. En València hi ha més de 86 esports diferents”. A més, va compartir la seua satisfacció amb la proposta de l'institut i la seua preocupació amb la pràctica d'esports entre el joves. “Què està ocorrent perquè la gent jove estiga deixant l'esport d'un costat?”

    I amb tot això van ser una gran assistència el que va marcar l'esdeveniment, esperonada per la coincidència amb les reunions de pares i tutors. Tot plegat, la sensació general a la jornada era d'oci i i d'interés esportiu.



 

Comments


bottom of page