top of page

Un alumne del Joanot triomfa en un campionat de salvament amb un rècord d'Espanya


Izan Sánchez i Julián Arango. Els passats 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre es va celebrar el campionat per comunitats autònomes de salvament i socorrisme en platja i piscina a Ceuta, el gran vencedor del qual va ser l’alumne de l’IES Joanot Martorell Pedro López Piqueras.


El certamen comptava amb tres jornades dividides en platja i piscina amb diversitat de proves. La primera jornada va ser el 29 de setembre durant tot el dia només en piscina. En canvi, la segona jornada va ser el 30 de setembre i va ser pel matí en piscina i per la vesprada en platja, i finalment l’1 d’octubre, l’últim dia, va ser tot el dia en platja.

Medalles





Van ser -2 ors :relleu de obstacles triada mixt, obstacles, - 2plates : nadar surf i relleu de combinada piscina i -4 bronzes:relleu de obstacles i carrera amb taula i per últim -un Record de Espanya 4 per 5 obstacles temps 1m,56s,38mm.


Bones sensacions per part de Pedro

En declaracions per a Amb trellat i forrellat, Pedro López afirma estar «molt content por l´obtingut i amb molt d’orgull per ser el capità l’equip i haver disfrutat una experiència inoblidable i una de les millors competicions de l´esport, i a més dues vegades consecutives».

Comments


bottom of page