top of page

Assassinats i psicologia, la impactant barreja que proposa Dark



Ariadna Abad. Dark és una saga de dos llibres que comença amb Fleur, amb un plantejament d'allò més intrigant. Una nit és suficient perquè la vida d'una persona canvie i es destruïsca. Després de sobreviure al brutal assassinat de la seua família, Fleur Dupont decideix dedicar-se a intentar resoldre el puzle que hi ha al seu cap. Quin assassí és el responsable de matar a la seua família? Per què Fleur no recorda res d'aquella nit? Per què només ella va sobreviure a l'assassinat de la seua família? 


Pel que fa al segon llibre, Heist, ens conta la història de Wilson, un poble tranquil, regit per uns costums i creences religioses molt estrictes, on Leigh ha crescut, seguint cada regla i pauta com se li ha indicat. Un poble on no es rep amb gaire gràcia els nouvinguts, així que quan els Steins es muden al seu costat, Leigh no pot evitar sentir curiositat. 

Els Steins són adinerats, misteriosos i molt elegants. Llueixen com el retrat perfecte d'una família, però ho són? Què s'amaga darrere de tanta perfecció? I quan la mort comença a meravellar el poble, ningú pot evitar preguntar-se si té alguna cosa a veure amb els nous membres de la comunitat. 


Leigh és l'única que pot indagar per descobrir la veritat, l'única que pot acostar-se al fill gran de la família, l'infame, arrogant i fred Heist. 


Crec que és una saga que és entretinguda perquè té part de misteri i intriga i alhora tracta diferents problemes psicològics que potser no són tan coneguts. La història és una mica confusa al principi perquè van contant tot el que va passar més a la meitat de la història, però el que és realment impactant és el final.  


Hi ha alguns personatges que m'hauria agradat que interactuaren més amb la protagonista o que hagueren aparegut més durant la història, que haurien tingut un desenvolupament del personatge. Recomane molt el llibre, no només a la gent que li agraden els llibres de gènere thriller i literatura juvenil, a tothom perquè és un llibre que és entretingut i donen ganes de seguint llegint-lo i acabar-lo.  

Comments


bottom of page