top of page

CRÒNICA DEL TORNEIG D’ESCACS




ZHANG YE. El passat 18 de març va començar el torneig de escacs ,el professor de educació Fisíca Carles Montaner es el organitzador del torneig de escacs, Teo pajarón va sacar les taules de les escacs.


 Va passar lista però hi ha gent que que no estava i va participar altres persones de fora després Teo va dir que tenen descarregar una aplicació per medir el temps per jugadors i els premis son una aplicació que analitza el teus moviments i un mes gratuït de chesspremium després va vindre gent de primer tercer batxiller ,va haver quatre taules per a competir els jugadors també per la falta de jugadors es va jugar partides amistosos entre coneguts .


El meu amic no es va donar conta que ha fallat un pastor(es un moviment molt estratègic en cuatre jugades un escac i mat) i nos hem riure de el. Va vidre el cap de estudis i professor de biologia Fran Vicent i per competir con els de batxiller era un silenci intens i va a jugar estrtègicament amb moviments ràpids,al final el va guanyar per temps així estar en el semifinal va ser la partida més emocionant del escacs Fran Vicent vs Arman Cabrillants .

Quan es va començar Fran Vicent va moure diferents moviments ofensives i Arman Cabrillants li va costar molt en defendre però va fer un gerran contraofensiva també el temps estava acabant,la tensió va pujar molt i va guanyar per miracle per temps i va passar al final va guanyar un Arman Cabrillants .


La entrega de premis va ser amb un trofeu i mes gratuït de chesspremium també la aplicació que analitza el teus moviments al Arman Cabrillants i Teo Pajaron va fer unes fotos del partit i la gent.

Comments


bottom of page